Helvar El-nr : 1472684

Illustris Panel DALI interface 290W Hvit

  • Panel

ILLUSTRIS Panel DALI interface, hvit. ILLUSTRIS er en rekke berøringsfølsomme paneler for enkel kontroll av DIGIDIM belysning styringssystemer og DALI TYPE 8 farge enheter. De gir ut-av-esken funksjonalitet til å endre, lagre og sende intensitet, farge temperatur eller farge scener. Panelene kan kobles til via Bluetooth Smart ™ til SceneSet appen, som gjør det mulig for fjernstyring fra en mobil enhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. De kan også integreres i Helvars Toolbox programvare.

ILLUSTRIS er en rekke berøringsfølsomme paneler for enkel kontroll av DIGIDIM belysning styringssystemer og DALI TYPE 8 farge enheter. De gir ut-av-esken funksjonalitet til å endre, lagre og sende intensitet, farge temperatur eller farge scener.

Panelene kan kobles til via Bluetooth Smart ™ til SceneSet appen, som gjør det mulig for fjernstyring fra en mobil enhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. De kan også integreres i Helvars Toolbox programvare. Designet for enkel montering, ILLUSTRIS panelet består av to deler, som sendes separat: et DALI grensesnitt (290x) og en front plate (19xxx).

ILLUSTRIS DALI grensesnittet kan installeres og brukes til å styre belysningen uten front platen enten fra SceneSet appen eller fra et berøringsfølsom området. Et plast deksel beskytter den under sluttfasen av et byggeprosjekt, før front platen er festet.

HOVEDFUNKSJONER
- Standalone DIGIDIM kontroller og brukergrensesnitt.
- Enkelt oppsett / Ut-AV-Esken funksjonalitet.
- Mulighet for å endre, lagre og sende fire lys scener.
- Gjemt "vaske" knapp.
- Intuitive berørings utvalg av driftsmodus, intensitet, fargetemperatur og RGB-farge (avhengig modell)
- Full DALI kompatibilitet.
- Tilgjengelig med en rekke front plater for ulike kontrollmuligheter.
-  Glass eller plastikk front plater.
- App Kontroll via SceneSet mobil app (iOS and Android)
- Designet for å passe i UK, DIN og lignende bakbokser.

Vis mer Vis mindre
Bestillingsvare
Ta kontakt for leveringstid
El-nr:
1472684
Mer fra Helvar