Helvar El-nr : 1472564

Digidim 321 Multisensor

  • Sensor

Digidim 321 multisensor er en kompakt sensor som kombinerer en fotocelle for konstant lysstyring og en passiv infrarød (PIR) tilstedeværelsesdetektor for å gi energibesparende funksjoner i et DALI-system. 

Digidim 321 multisensor er en kompakt sensor som kombinerer en fotocelle for konstant lysstyring og en passiv infrarød (PIR) tilstedeværelsesdetektor for å gi energibesparende funksjoner i et DALI-system.  Lysføleren måler reflektert lys fra overflaten rett under den. Enheten bruker denne informasjonen til å opprettholde et konstant lysnivå ved å justere lampens pådrag.
PIR-sensoren gjør det mulig for multisensoren å slå på lysene når den detekterer bevegelse, og av når den ikke detekterer bevegelse.
Sensorens innstillinger justeres ved hjelp av Helvar's Designer eller Toolbox programvare.
På grunn av sin overlegne detekteringsevne er multisensoren spesielt egnet for applikasjoner der små eller sakte bevegelser finner sted i lengre perioder, slik som kontorer eller klasserom. Siden deteksjons-følsomheten er mindre avhengig av bevegelses-retning enn de fleste andre PIR sensorer, er færre enheter nødvendig for å dekke et rom på en pålitelig måte. Enheten er utformet for å monteres innfelt i himling.

HOVEDFUNKSJONER
- Overlegen deteksjon gjennom høy følsomhet og retningsbestemt dekning.
- Programmerbar konstantlys styring for strømsparing.
- 10mA DALI strømforbruk.
Kompakt og stilig design.

Vis mer Vis mindre
På lager 266 stk
El-nr:
1472564
Mer fra Helvar