Totalt 5 produkter i kategorien Paneler

Velg visning: Liste Rutenett
per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Illustris Panel Front 192GB Dim-to-warm glass, sort
  Helvar El-nr: 1472674
  Illustris Panel Front 192GB Dim-to-warm glass, sort
  • Panel
  • Trådløst
  • Sort

  ILLUSTRIS Frontpanel, Dim-to-warm med glassfront,  sort. ILLUSTRIS er en rekke berøringsfølsomme paneler for enkel kontroll av DIGIDIM belysning styringssystemer og DALI TYPE 8 farge enheter. De gir ut-av-esken funksjonalitet til å endre, lagre og sende intensitet, farge temperatur eller farge scener. Panelene kan kobles til via Bluetooth Smart ™ til SceneSet appen, som gjør det mulig for fjernstyring fra en mobil enhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. De kan også integreres i Helvars Toolbox programvare.

  Les mer
  Bestillingsvare
  Ta kontakt for leveringstid
 2. Illustris Panel Front 192GW
  Helvar El-nr: 1472675
  Illustris Panel Front 192GW Dim-to-warm glass hvit
  • Panel
  • Trådløst
  • Hvit

  ILLUSTRIS Frontpanel, Dim-to-warm med glassfront,  hvit. ILLUSTRIS er en rekke berøringsfølsomme paneler for enkel kontroll av DIGIDIM belysning styringssystemer og DALI TYPE 8 farge enheter. De gir ut-av-esken funksjonalitet til å endre, lagre og sende intensitet, farge temperatur eller farge scener. Panelene kan kobles til via Bluetooth Smart ™ til SceneSet appen, som gjør det mulig for fjernstyring fra en mobil enhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. De kan også integreres i Helvars Toolbox programvare.

  Les mer
  Bestillingsvare
  Ta kontakt for leveringstid
 3. Illustris Panel Front 192PW
  Helvar El-nr: 1472677
  Illustris Panel Front 192PW Dim-to-warm plast, hvit
  • Panel
  • Trådløst
  • Hvit

  ILLUSTRIS Frontpanel, Dim-to-warm med plastfront,  hvit. ILLUSTRIS er en rekke berøringsfølsomme paneler for enkel kontroll av DIGIDIM belysning styringssystemer og DALI TYPE 8 farge enheter. De gir ut-av-esken funksjonalitet til å endre, lagre og sende intensitet, farge temperatur eller farge scener. Panelene kan kobles til via Bluetooth Smart ™ til SceneSet appen, som gjør det mulig for fjernstyring fra en mobil enhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. De kan også integreres i Helvars Toolbox programvare.

  Les mer
  Utsolgt
 4. Illustris Panel 290B Sort
  Helvar El-nr: 1472683
  Illustris Panel 290B DALI interface Sort
  • Panel
  • Sort

  ILLUSTRIS Panel DALI interface, sort. ILLUSTRIS er en rekke berøringsfølsomme paneler for enkel kontroll av DIGIDIM belysning styringssystemer og DALI TYPE 8 farge enheter. De gir ut-av-esken funksjonalitet til å endre, lagre og sende intensitet, farge temperatur eller farge scener. Panelene kan kobles til via Bluetooth Smart ™ til SceneSet appen, som gjør det mulig for fjernstyring fra en mobil enhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. De kan også integreres i Helvars Toolbox programvare.

  Les mer
  Bestillingsvare
  Ta kontakt for leveringstid
 5. Illustris Panel 290W Hvit
  Helvar El-nr: 1472684
  Illustris Panel DALI interface 290W Hvit
  • Panel
  • Hvit

  ILLUSTRIS Panel DALI interface, hvit. ILLUSTRIS er en rekke berøringsfølsomme paneler for enkel kontroll av DIGIDIM belysning styringssystemer og DALI TYPE 8 farge enheter. De gir ut-av-esken funksjonalitet til å endre, lagre og sende intensitet, farge temperatur eller farge scener. Panelene kan kobles til via Bluetooth Smart ™ til SceneSet appen, som gjør det mulig for fjernstyring fra en mobil enhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. De kan også integreres i Helvars Toolbox programvare.

  Les mer
  Bestillingsvare
  Ta kontakt for leveringstid
Oppdaterer... Oppdaterer...