Casambi El-nr : 4508017

Casambi Bryterpanel Sort

Casambi Xpress er et trådløst bryterpanel som kan konfigureres via Casambi appen. De fire knappene kan styre en scene eller en animasjon etter brukerens ønsker eller bare en armatur, en armaturgruppe eller alle lamper sammen så hvis ønskelig.

Casambi Xpress er et trådløst bryterpanel som kan konfigureres via Casambi appen. De fire knappene kan styre en scene eller en animasjon etter brukerens ønsker eller bare en armatur, en armaturgruppe eller alle lamper sammen  hvis det er ønskelig.

Det trådløse bryterpanelet har knapper for dimming. Ved å trykke på "dim ned" knappen vil armatur eller armaturgruppen gå til 0%. Ved å trykke på "dim opp" -knappen vil armaturen eller armaturgruppe gå til 100%. Ved å holde en av dim-knappene inne vil armaturen eller armaturgruppen dimme jevnt.

Det trådløse bryterpanelet har også opp / ned-knappene som kan enten kontrollere fargetemperaturen dersom armaturen er tunable white eller opp / ned-forholdet dersom armaturen har vertikale kontrollmuligheter. For fargetemperatur kontroll, trykk på "opp" -knappen vil sette fargetemperaturen til det varmeste fargenivået samt et trykk på "ned" -knappen for å få den kaldeste fargenivåen. Ved å holde knappene inntrykt vil fargetemperaturen endre seg jevnt i trinn på 25 Kelvin. For den vertikale kontrollen «up» knappen vil dempe belysningen Indirekte opp og ned direkte belysning, mens "ned" knappen vil dempe direkte belysning opp og indirekte belysning ned. Summen av den indirekte og direkte forholdet alltid er 100 %.

Det trådløse bryterpanelet leveres med en veggmonteringsplate. Bryteren er utstyrt med magneter og kan enkelt festes til platen ved hjelp av disse.

HOVEDFUNKSJONER
- Armatur kontroll
- Gruppe kontroll
- Scene kontroll
- Animasjoner
- Jevn dimming
- Valg av fargetemperatur
- Valg av indirekte/direkte belysnings ratio

TEKNISKE DATA
- Størrelse: 90x90x12mm
- Batteri: CR 2430 Lithium-ion
- Levetid batteri: 2-5 år avhengig av bruk
- Montering: Monteringsbrakett for veggmontering inkludert
- Dekningsområde: Opp til 60 meter uhindret

Vis mer Vis mindre
På lager 15 stk
El-nr:
4508017
Mer fra Casambi