FLEXXICA

Fleksibel belysning for

fremtidens fleksible kontorer

 

 

 

 

Flexxica la merke til at når folk etter covid19 måtte komme tilbake til kontoret, savner de hjemmene sine. Derfor ser ikke Flexxicas kontorløsninger ut som vanlige kontorløsninger. De bruker et stort utvalg av farger og forskjellige akustiske materialer, og forstår viktigheten av akustikk og god behagelig belysning for trivsel og effektivitet i arbeidet.  Flexxicas katalog er som en stor boks med fargerike klosser for arkitekter og lysdesignere.

 

Måten vi jobber på i dag har endret seg dramatisk. Vi jobber i åpne rom, gjestesalonger, konferanserom og online mens du deltar i videokonferanser og online webinarer.

 

Flexxicas prisbelønte kontorprosjekter kombinerer deres unike tilnærming til belysning: form og funksjon kombineres for å ta spesielt hensyn til rommet og bygningens akustikk, og hvordan armaturenes utforming og materialer kan være med å bidra til å hjelpe på rommets støynivå, i tillegg til å gi teknisk perfekt belysning. Flexxica-merket går utover horisonten til standard kontorbelysning.

 

 

-Vi behandler komforten med fokus på jobben som en verdi, og det er grunnen til at mange av våre løsninger inkluderer akustiske elementer. Denne typen armaturer gjør ikke bare interiøret koselig, men sørger fremfor alt for stillhet i rommene.

 I en verden av overflødig stimuli er det verdt å frigjøre seg fra minst én – støy.

 

Lysstyring og HCL

Flexxica legger stor vekt på positiv innvirkning av kontorbelysning, og legger stor vekt på velvære og produktivitet. Lys spiller nemlig en vesentlig rolle i hvordan vi fungerer og presterer i hverdagen: riktig lysstyrke og fargetemperatur for å utfyller dagslyset er nødvendig for en sunn døgn rytme, hvor det simulerte naturlige lyset er justert med den indre biologiske klokken på arbeidsplassen. Slik forbedrer det konsentrasjon og energi, øker ansattes motivasjon og engasjement, og bidrar til forbedre produktivitet og arbeidsglede. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"I flexxica skaper vi en ny generasjon kontorbelysning - som er energieffektiv og 
brukt med banebrytende og nyskapende intelligens."

 

 

 

 

 

 

 

Hver av oss har forskjellige preferanser angående intensiteten og temperaturen til lyset vi liker å jobbe med. Og dessuten varierer dette utover dagen. Derfor har de fleste av Flexxicas armaturer kontrollmoduler,  som tillater manuell eller automatisk justering av disse parameterne til brukerens personlige preferanser.

Kostnadsreduksjon

Aramaturenes moduler for digital lysstyring handler ikke bare om å bidra til økt velvære og produktivitet på arbeideidsplassen – men er også et vesentlig komponent i å redusere virkomhetens faktiske energikostnader: ved å implementere nøyaktig, repeterbar og standardisert kontroll av lysnivåutgangene kan både energiforbruk og pågående driftskostnadene reduseres betydelig.

I tillegg til å redusere kostnader knyttet til energien og forbruk, utvidder også dimming  lyskildenes levetid, og gir et verdifullt bidrag for å redusere lysforurensning.

Bærekraft

I poduksjonen så fokuserer Flexxica også på f bærekraftig praksis, og spesielt reduksjonenav karbonutslipp, som er til nytte for både vår virksomhet og miljøet. Å minimere karbonfotavtrykk er et av hovedmålene for bærekraftig produksjon i flexxica, og intelligente løsninger som Tunable White kan potensielt bidra til å oppnå noen av våre karbonmål.

Flexxica tilbyr en ny generasjon kontorbelysning: energieffektiv og en brukt med banebrytende og nyskapende intelligens.