Flokk - Dekorativ belysning med LED lystriper og Casambi Lysstyring i kontor og showroom lokaler

Når kontormøbelgiganten FLOKK skulle utarbeide sitt innovative Hovedkvarter på Skøyen, var det naturlig for belysnings Installatøren Alpha Elektro å velge Vanpee dekorative LED lysstriper og effektiv lystyring med Casambi

Vi i Vanpee har hatt et godt samarbeid med Alpha Elektro over flere år, og er stolte av å kunne presentere dette prosjektet, som på mange måter er et pilotprosjekt for oss på Casambi lystrying av denne størrelsen.

Dekorativ og funksjonell belysning med LED-stiper

Belysning med LED-Striper kan varieres i nært sagt det uendelige, skaper spennende miljøeffekter,  og er et miljø og- energieffektivt belysningalternativ. LED striper i varierende lengder ble valgt for å sette effektbelysning gjennom lokalene: podier, trapp, toaleter garderobe, spillehimmling, utstillingsvegg og resepsjon, samt IP65 LED striper ved inngangspartiet.

Casambi: full automatisert lysstyring med enkelt oppsett

Kunden ønsket et fullt automatisert lysstyringsystem komplett med sensorer og innebyggede noder, og da Alfa Elektro har god erfaring med Casambi lysstyring fra tidligere prosjekter, var det naturlig å velge Casambi lystyring for dette prosjektet.

Casambi ble valgt fordi det er veldig enkelt i bruk, har mange variasjonsmuligheter og er et pålitelig system som ikke krever ekstra kabellegging.

I dette prosjektet brukte vi en rekke produkter fra Casambi familien: CBU-ASD, CBU-DCS, CBU-PWM4, CBU-TED, enocean panel og CBU-CEFL sensorer. Nodeneble gruppert ihht lokasjonen og satt opp med sensorer som trigger scener etter kundens spesifikasjoner. Systemet er også styrt med timerfunksjon i enkelte områder for effektiv strømsparing. 

Vi opplevde svært få utfordringer ved dette prosjektet, hvor installasjon av lyssystemet foregikk smidig og greit.