G-sport Byporten Concept Store

I dette prosjektet er det brukt en Lineær LED-armatur med 3-fase adapter fra serien ECO LED LINE. Adapteren gjør det mulig å enkelt klikke armaturen i den eksisterende skinnen i butikken. Dette er noe som sparer både tid og kabling.  I butikken er det er montert 6 rekker med ECO LED LINE over inngangspartiet som skaper en lys og innbydende entré i butikken.

ECO LED LINE er en LED armatur for generell belysning av butikker, detaljhandel, lager og produksjonsanlegg. Et fleksibelt og brukervennlig system som tillater sammenkobling av enhetene. Som standard leveres armaturen med ledning og opphengskit for montering i tak. Kan også sammenkobles på opphengsskinne (QIS), monteres direkte i 3-faseskinne eller ved utenpåliggende montering. Produktet finnes i mange forskjellige varianter, farger, linser, lengder og effekter. Bare ta kontakt med oss så finner vi riktig produkt til ditt prosjekt. 

Om G-Sport Byporten Concept Store
G-Sport Byporten Concept Store er G-Sports første Concept Store og ligger i 3. Etasje på Byporten i Oslo. Butikken er en eksklusiv livsstilsbutikk med fokus på nyheter innen tekstiler og fottøy fra kjente merker som Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, Frank Shorter, Kari Traa, Norheim og Asics som alle har egne områder i butikken. Butikken er på hele 750 kvm og tilbyr plagg og kolleksjoner som ikke finnes i øvrige G-Sport butikker. Butikken er et ”must” for alle som er opptatt av det siste innen sport og fritid.