Helvar Digidim Imagine DALI2 Lysstyring


Forestill deg endeløse muligheter

Digidim IMAGINE 950 Router er Helvars anerkjente DALI lysstyringsløsning. Digidim Imagine 950 Routeren med DALI 2, er den naturlige evolusjonen av de anerkjente Digidim 910 og 905 DALI Routere. Designet for å bringe velvære og intelligens inn i rommet ditt, og tilbyr Digidim Imagine 950, effektivitet og skalerbarhet for et bredt spekter av applikasjoner. Helvar Imagine bygger på industristandarder for enkel installasjon og integrasjon for å gi et virkelig ledende lysstyringssystem.

Vi har

Helvar IMAGINE 950 Router

På lager!

 

 

Eller se mer informasjon: 

Bli med på en virtuell demo av Imagine 950 Routeren

Bli med på en full guide gjennom Imagine løsningen for å se hvordan den kan tilpasses akkurat deg og ditt behov

Demo 1

 Introduksjon til Helvar DALI-2 Imagine Imagine Løsning

 

Demo 2

Helvar’s Imagine 950 Router and DALI-2 Introduksjon

Demo 3

Introduksjon til Helvar DALI-2 Sensorer og paneler

 

Demo 4

Helvar’s Imagine løsning - hvilke merverdi gir det? 

Demo 5

Helvar Insights, Intelligent bygningsinterface og Imagine DALI-2 løsning

 

Fremdeles vite mer? her er to små guides for designing a Helvar Imagine solution with DALI, DALI-2 and our own DigiDim Controls:

Forestill deg at rom ble designet rundt ditt velvære

Helvars Imagine DALI-lyskontroller er designet rundt mennesker, ikke bare bygningen. Belysning er integrert. Det spiller en stor rolle i arbeids-, lærings- og pasientmiljøer. Den veileder din daglige rytme og hjelper til med å unngå negative virkninger av mørke årstider.

Helvar Imagine balanserer komfort og effektivitet gjennom brukerorientert automatisering og grensesnitt. Enkle funksjoner kan utgjøre hele forskjellen som å automatisk holde utgangsstier opplyst når folk fortsatt jobber i nærliggende områder.

Forestill deg ultimat effektivitet og smart energisparing

Helvar kan bidra til å redusere energikostnadene dine. Enten det er gjennom funksjoner som tilstedeværelsesdeteksjon for å redusere mengden energi som brukes, eller intelligente innsiktsrapporter som kan fremheve hvor energi best kan spares.

Helvar Imagine Router Solution med Helvar Insights bringer beleggsrapporter for å vise bygningsbruk, f.eks. evne til å identifisere plass som ikke brukes effektivt. Rapporter er basert på den innsikten som er tilgjengelig gjennom raffinerte tilstedeværelsesdetektordata.

Forestill deg Intelligens, fremtidsikrede tilkoblinger og enkel intergrasjon


Integrer enkelt med andre systemer på bygnings- eller skynivå. Kontroller belysning og juster innstillinger på stedet eller eksternt og få full kontroll over et rom.

Et system som kontinuerlig forbedres og blir mer effektivt i løpet av sin levetid – aktivert av Helvars IoT og skyplattform. Med intelligente funksjoner, som PIR-tidsavbruddsrapporter, kan du lære hvordan mellomrom brukes og gi innsikt i hvorvidt sensortidsavbrudd bør optimaliseres for større effektivitet uten å påvirke folks komfort.

Se helvar Imagines 950 løsningen i aksjon under!

Lær mer om Helvar Insights - Last ned brosjyre

Last ned brosjyre