Høyeffektive LED-drivere


Våre høyeffektive ikke-isolerte LED-drivere er designet for å forbruke mindre energi og gi kostnadsbesparelser for applikasjoner der kraftig lyseffekt er nødvendig. Disse driverne er ideelle for klasse I lineære armaturer, men kan også brukes i klasse II armaturer. Selv om disse driverne støtter alle de vanligste LED-modulene, passer de perfekt til våre LX High Flux LED-moduler, og garanterer optimal ytelse og levetid til armaturen din.

✓ Effektivitet opp til 0,96
✓ Svært lav ripple < 1 %
✓ Levetid opptil 100 000 timer
✓ Maks. Uut 250V eller 400V

HE-serien – høy ytelse, lavt forbruk

Denne nye høyeffektive, ikke-isolerte LED-driverserien resulterer i høy energieffektivitet, og tilbyr ulike drivere fra 35W til 65W med brede operative vinduer.
HE-serien består av konstantstrøm PÅ/AV-drivere, og vil senere bli oppfylt med kontrollerbare DALI-2-sertifiserte drivere. For å tilby rask og enkel trådløs oppsett og programmering, vil disse driverne støtte ulike gjeldende innstillingsalternativer. Lyseffekten er av høyeste kvalitet med ekstra lav flimmer/rippel. Sist men ikke minst har de fleste av HE-seriens produkter en 250V grense for maksimal utgangsspenning for å sikre perfekt kompatibilitet med de nyeste vanlige LED-modulene på markedet.

Våre HE drivere

Se flere HE drivere