LUMINES

Aluminiumsprofiler

 

 

 

 

 

 

LED aluminiumsprofiler fra polske produsenten Lumines Lighting er et gjenkjennelig produkt på markedet for LED-belysningsprodusenter. Lumines LED-profilene i aluminium kjennetegnes ikke bare av eksepsjonell effektivitet, men også av holdbarhet og sikkerhet. Lumines har utviklet teknologiske løsninger som gjør dem i stand til å produsere profiler av høyeste kvalitet.

 

LUMINES Lighting aluminiumsprofiler er perfekte monteringsprofiler for LED strips. Med sin minimalistiske og moderne design kan de brukes, ikke bare som belysningselementer, men også som dekorasjon.

Et av Lumines kjerneverdier er å tilby produkter som hever livskvaliteten til LED-belysningen: valg av en passende aluminiumslegering forbedrer spredningen av varme som produseres av LED-ene betydelig og forlenger dermed levetiden til LED-stripene.

Lumines tenker bærekraftig og er veldig stolte over å produsere aluminiumsprofiler utelukkende av polske råmaterialer.

Lumines tilbud er fullt av produkter som vil møte behovene til alle typer kunder - fra en distributør, via en arkitekt og entreprenør, til en detaljkunde. Bruken av profiler for LED-strips er en moderne løsning som kan endre ethvert interiør, og gi det en unik karakter. Profiler har dekorative funksjoner, ikke bare praktiske. Et bredt utvalg av LED-profiler lar seg bruke i mange ulike arrangementsmuligheter i ett rom.

 

 

LED-profilen kan brukes som belysning under skap på kjøkkenet, belysningsskuffer med automatisk bevegelsessensor, belysning av trapper og garderober, eller belysning av baderomsgulvet. Selvfølgelig kan profilene også monteres i taket, og dermed belyse hele interiøret eller i dets mindre soner.

LED-aluminiumsprofilene har vunnet popularitet takket være deres allsidighet og muligheten til enkelt å oppnå interessant lys og dekorative effekter. I tillegg til enkel montering, et bredt utvalg av profilfarger og ulike arrangementsmuligheter, har de produkter som kan forandre ethvert interiør.

Dette er bare noen av mulighetene som LED-strips og profiler gir. De brukes i industri, bilindustri og mange andre områder som ikke er relatert til teknologi.

 

 

 

Valg av en passende aluminiumslegering forbedrer spredningen av varme som produseres av LED-ene betydelig og forlenger dermed levetiden til LED-stripene

 

 

 

Lagerførte Varianter tilgjengelig