Lyskomponenter


Din partner for profesjonelle belysningsapplikasjoner

Vårt LED-produkttilbud er designet for energieffektive, langvarige, profesjonelle belysningsapplikasjoner av høy kvalitet. Vi designer åpne og fleksible løsninger for installasjon, programmering og bruk. De er raske å installere. Trygg å bruke. Og alltid like oppdatert.

Siden 1921 har det vært vårt primære mål å tilby den høyeste servicestandarden. Vi vil være med deg hvert trinn på reisen; under spesifikasjon, design, implementering og service. Gjør oss til den enkleste og smarteste partneren for deg.

 

Nå har vi 

HE-DA LED drivere

på lager!

 

Se produktside

 

Eller se mer informasjon: 

HE-DA 567 Datablad

HE-DA 567 Datablad

HE-DA 567 Datablad

Webinar

Vårt utvalg 

LED DRIVERE 

Bredt utvalg av trådløst, dimmet og ikke-dimbart LED-kontrollutstyr.

Vi er spesialister på dimbar LED-belysning som dekker DALI-2, DAALI, Tunable White og 1-10V LED-drivere, drivere for trådløs lysstyring og en rekke ikke-dimbare drivere for på/av-kontroll. Våre SELV- og ikke-SELV-drivere i flere alternativer passer i ulike armaturtyper, mens de uavhengige driverne kan brukes utenfor armaturene. For utfordrende forhold har vi IP65 og IP67 klassifiserte utendørs og belagte LED-drivere

LED MODULER

Kvalitet på lys fra hele verden

Våre lineære LED-moduler er produsert i vårt moderne produksjonsanlegg i Karkkila, Finland. Designet, med kundene våre i tankene, tilbyr den stadig voksende porteføljen LED-modulalternativer for høy ytelse, Tunable White, kostnadseffektivitet og skreddersydde design. Våre lineære LED-moduler er kompatible med Zhaga-dimensjoner og LEDiL-optikk.

LED APPS& PROGRAMVARE

For design, konfigurasjon og programmering

Helvar LEDesign er et nyttig beregningsverktøy for LEED-tilpasningsdesign, og foreslår en perfekt LED-driver som matcher modulene dine. Konfigurer og programmer dine Heelvar LED-drivere med våre førsteklasses programvareløsninger. Bruk nærfeltkommunikasjon (NFC) for kablet programmering og masseprogramdrivere ved dine produktplanlegginger uten problemer.

TILBEHØR

Bredt utvalg av trådløst, dimmet og ikke-dimbart LED-kontrollutstyr.

LED-moduldeksler gir beskyttelse og diffusjon for å oppnå mer jevnt lys. Strekkavlastere er nødvendig for sikker, enkel og uavhengig driverinstallasjon utenfor armaturen, for eksempel falskt tak. Våre strøminnstillingsmotstander er plastomsluttede og robuste motstander for justering av LED-driverens strømutgang. LED-driverutvidelsesenheter gjør LED-driverne våre med konstant spenning dimbare for kreativ belysningsapplikasjon. Og mer for å hjelpe lysarmaturene dine.

BALLAST

For tradisjonell belysning

Ikke klar for LED ennå? Vi tilbyr et komplett utvalg av ballaster. Vår produktportefølje dekker komponenter for alle mulige bruksområder uavhengig av kontrollmetode: ikke-dimming, analog kontrollerbar eller digitalt (DALI-protokoll) kontrollerbar. Helvars lange historie som ballastprodusent gir høy effektivitet og god kvalitet.

 

Vi er spesialister på komponenter til lysarmaturer. LED-drivere, moduler og tilbehør gir deg designfrihet for ethvert belysningsbehov.

Se hele utvalget!

TUNABLE WHITE FARGETEMPERATURKONTROLL


Tunable White produkter hjelper deg med å blande varmt og kjølig hvitt lys og justere lysintensiteten slik at du kan skape energigivende, avslappende og produktive lysmoduser.

Dette fremmer følelsen av velvære og produktivitet for mennesker som tilbringer store deler av dagen innendørs i kunstig lys, f.eks. kontorarbeidere, skoleelever, sykehuspasienter, etc. Våre iC LED-drivere og moduler med DALI type 8-kapasitet bidrar til å skape Human Centric Lighting der det er mest behov for det.

Se mer

TRÅDLØS LØSNING FOR LED-BELYSNING


Helvar tilbyr en unik trådløs lysstyringsløsning: Frihet. Vi ønsker å tilby våre armaturprodusenter en valgfrihet.

De kan velge fra Helvars egen selvlærende ActiveAhead-løsning eller velge et annet trådløst økosystem som støttes av Helvar Freedom drivere.

Se mer trådløs

DIMMERBAR LED-BELYSNING MED DALI

Vårt kontinuerlig utviklende utvalg av DALI-2 og DALI LED-drivere er designet for energieffektive, langvarige og høykvalitets profesjonelle belysningsapplikasjoner. Brukt sammen med Helvar DALI-kompatibelt lysstyringssystem, tilbyr Helvar DALI-drivere utmerket ytelse med ledende intelligens. Vår portefølje har dimmedrivere fra 25 W til 150 W med ulike effekt- og beskyttelsesalternativer. Lær om de forskjellige dimmemetodene her.

 

Lær mer her

SELV < 60 V BESKYTTET LED DRIVER


Våre Safety Extra Low Voltage-drivere er designet for armaturer der LED-modulene ikke kan beskyttes og isoleres, men er åpne for berøring. Armaturens berørbare del kan stå ubeskyttet så lenge driverutgangen og spenningen over modulene ikke vil overstige 60 V. Så det er trygt. Stabil. Og perfekt for ethvert designbehov.

Se mer

HØYERE YTELSE MED STØRRE EFFEKTIVITET


Våre høyeffektive LED-drivere er designet for å forbruke mindre energi og gi kostnadsbesparelser til kraftige lyseffektapplikasjoner. Enten du bygger et logistikksenter, garasje eller lager, tilbyr disse driverne optimalisert design og komponenter for å bidra med enestående ytelse. Tilgjengelig i fremtidssikre DALI-2, standard DALI og konstantstrøm PÅ/AV versjoner.

Se mer trådløs

LED DRIVER FOR DEKORATIV BELYSNING

Helvars LED-drivere med konstant spenning kan brukes til å lage dimmeløsninger for indirekte og dekorativ belysning. Våre konstantspenningsdrivere fungerer som vanlige PÅ/AV-drivere sammen med sammenleggbare LED-strips for fleksibel design. Legg til vår DALI-utvidelsesenhet og skap fantastiske arkitektoniske atmosfærer med dimbart system koblet til ditt DALI-nettverk. For enkle dimmebehov tilbyr vi også en Switch-Control forlengelsesenhet.

Lær mer her