motionPaul

Verdens minste trådløse Casambi Sensor

 

 

Flexxica la merke til at når folk etter covid19 måtte komme tilbake til kontoret, savner de hjemmene sine. Derfor ser ikke Flexxicas kontorløsninger ut som vanlige kontorløsninger. De bruker et stort utvalg av farger og forskjellige akustiske materialer, og forstår viktigheten av akustikk og god behagelig belysning for trivsel og effektivitet i arbeidet.  Flexxicas katalog er som en stor boks med fargerike klosser for arkitekter og lysdesignere.

Bevegelsessensoren Motion Paul for Casambi, er verdens minste batteridrevne bevegelsessensor, gir automatisk lysstyring for Casambi-armaturer i bygninger, hjem og kontorer, og kan også kobles til komplekse Dali-systemer i bygningskontrollsystemet.

MotionPaul er intuitiv i bruk og krever ingen installasjon: innebygd LED guider deg gjennom igangkjøringen via blinkende signaler og indikerer når en person eller bevegelse oppdages med en LED-blits. Denne funksjonen kan også deaktiveres.


Takket være den integrerte magneten, kan Motion Paul monteres hvor som helst uten strukturelle tiltak. Den er vedlikeholdsvennlig og energieffektiv, passer inn i lyskonseptet til enhver produsent og utgjør en ytterligere komponent i det smarte lyskonseptet.

Casambi Motion Paul sensor

Legg i Handlekurv

 

 

 

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,

sed do eiusmod tempor"

 

 

 

 

 

 

 

Ingen vedlikehold
Motion Paul er batteridrevet, med en levetid på opptil 10 år. I tillegg kan batteriet skiftes veldig enkelt. Så ingen vedlikehold er nødvendig.


Enkel å installere
Siden motion Paul betjenes trådløst, kan den enkelt monteres på veggen via en magnet på baksiden eller enkelt settes opp.


PIR sensor
PIR-sensoren til bevegelsen Paul skinner med imponerende tekniske verdier. Den har en reaksjonstid på 0,2 s, en PIR-rekkevidde på 12 meter og en radius på 8 meter og bruker kun 1 µA strøm i standby.


Smart bevegelseskontroll i enhver situasjon.
Lyset slås på smart og uten anstrengelse uansett hvor du trenger komfort eller sikkerhet. Ganske enkelt den ideelle bruken og utvidelsen av lyskontrollen din uten anstrengelse.

 

Kjøp sammen med: