• Helvar lysstyring tilbyr intelligente løsninger til arbeidsplassen

  Se hva intelligent lysstyring kan gjøre på en arbeidsplass i denne nye videoen fra Helvar.

 • VI SKAL TIL ELiSØRVEST ELEKTROFAGMESSE

  Vanpee presenterer nyheter på ELiSØRVEST messen den 6 - 7 mars på Clarion Hotel Air på Sola.

  Ses vi der?

 • SKAL DU TIL LIGHT+BUILDING?

  Vanpee AS kommer til å være tilstede under light+building i Frankfurt.
  Vi møter deg gjerne for en hyggelig prat og for å se på nyhetene fra våre leverandører.

 • NYHET! Skrutrekkersett i 50 deler 1000V isolert

  Skrutrekkersett i et solid nylon etui med 50 deler som er 1000V isolerte og VDE sertifiserte. En spenningstester medfølger. Hvert enkelt verktøy er testet og godkjent i henhold til IEC 60900 standard. 

 • Vanpee har egen prosjektavdeling som kan hjelpe deg

  Visste du at Vanpee har en prosjektavdeling som kan hjelpe installatører og ingeniører med planlegging og løsninger for ulike prosjekter?

 • LED FLEX TUBE

  Vi har et stort utvalg av fleksible LED slanger for utendørsbruk. Produktene er nedsenkbare, tåler UV-stråling og er saltvannsbestandig.

  LES MER HER...

 • Oppdatert Casambi app med nye spennende muligheter!

  Casambi har lansert en ny versjon Casambi App (v 2.11) og firmware (v 22.0). Tilgjengelig i App Store og Google Play nå!

 • Helvar lanserer ny Multisensor!

  Helvar har kommet med nyheten Digidim 321 Multisensor som kombinerer et kompakt og stilrent design med energibesparelser og overlegen detektering selv på steder med små eller sakte bevegelser. 

 • Smart belysning - en guide for lysdesignere

  Smart belysning har betydd et paradigmeskifte for belysningsdesignere og måten de jobber på. Lysstyring er ikke lenger en ettertanke som må tilpasses i et prosjekt, men gir nå i stedet designere fleksibilitet og frihet til å gjøre belysningen til en del av rommet og kunne skape en engasjerende og interaktiv opplevelse for brukerne helt fra starten. Casambi gjør det enklere en noen gang å bruke smart belysning for å ta ditt design til nye høyder.

 • Smarte, sammenkoblingsbare LED armaturer

  Lineær LED-armatur for generell belysning av butikker, detaljhandel, lager og produksjonsanlegg. Et fleksibelt og brukervennlig system som tillater sammenkobling av enhetene. Enkelt å montere. Enkelt å bruke.

  Les mer og se monteringsvideo!

 • Visste du at vi kan spesialtilpasse løsninger til ditt prosjekt?

  Vi har et stort utvalg av profiler og LED striper i vårt sortiment, men hvis du ikke finner det du trenger eller du er ute etter noe helt spesielt så kan vi  skreddersy etter dine ønsker og mål. Vi tilbyr kapping, lodding, flere fargetemperaturer og IP-grader.

   

 • NYE KURSDATOER: DALI lysstyring

  Vil du lære mer om DALI lysstyring? Vi har ledige kursplasser i oktober. Meld deg på et av våre kurs!

 • NY Mini Jolly Dali driver fra 100 - 380 mA!

  TCI’s nye LOW CURRENT multi-driver med dip-switch innstilling for valg av utstrøm, for innendørsbruk. Kan brukes med lysutstyr med beskyttelsesklasse I og II, med klasse II beskyttelse mot elektrisk sjokk for direkte eller
  indirekte kontakt.

  Les mer og bestill driveren her!

 • Ny kompakt iC DALI Driver fra Helvar!

  Helvar introduserer en kompakt 35W LED driver for Tunable White

 • Helvar lanserer verdens første DALI-2 LED driver!

  Helvar lanserer nå verdens første DALI-2 sertifiserte LED-driver! Dette er et stort steg framover i utviklingen av moderne lyskomponenter og er bare starten på hva den nye teknologien vil bringe. 

 • Ny 4-kanals PWM dimmer fra Casambi

  CBU-PWM4 er en Bluetooth kontrollerbar, Casambi aktivert, 4 kanals PWM dimmer for LED striper med konstant spenning. CBU-PWM4 kan styre opptil fire kanaler og er en ideell partner for RGBW og tunable white (TW) programmer. 

 • Lysmaster i glassfiber

  Koniske lysmaster spesielt utviklet for offentlige områder hvor sikkerhet er viktig; boligområder, parker, parkeringsplasser og gang- og sykkelveier. Den gjennomtenkte designen gjør at lysmastene passer naturlig inn i de fleste omgivelser.

 • Light over Time - Dynamiske belysningsprofiler

  Gir velvære, ytelse og årvåkenhet

  Light over Time er det nyeste produktet i Helvars Human Centric Lighting-utvalg kalt Intelligent Colour eller iC. Programvarefunksjonen gir iC-utvalget en grafisk verktøy for oppretting av lysprofil for dynamiske innstillbare hvite løsninger som kan tilpasses til en rekke bruksområder.

 • DALI skinne med trådløs styring

  Adapter med innebygget Casambi teknologi for trådløs styring av skinnebelysning. Det er bare å montere Casambi adapteren i skinnen og den sender automatisk signaler til alle armaturer som er tilkoblet.  ONETRACK® kan integreres med ulike styrings protokoller (DALI broadcast, 1-10V etc) som gir deg tilgang til utallige muligheter for trådløs lysstyring.

  For å kunne bruke ONETRACK® adapter med CASAMBI teknologi er det nødvendig å ha en Android eller iOS smart enhet (nettbrett eller smarttelefon ) med CASAMBI app. Appen er tilgjengelig for gratis nedlasting på Google play eller Appstore.
  Alle lysarmaturer må også være utstyrt med DALI-kompatibel strømforsyning.

 • DALI dimmer & LED dimmer på lager!

1-20 av 36

Side:
 1. 1
 2. 2