Trådløs LED belysning


Mer frihet med enkel trådløs LED-belysning 

Helvars Freedom-armaturkomponenter tilbyr en helt ny måte å koble til trådløs LED-belysning på. Én Helvar Freedom LED-driver fungerer med alle kompatible trådløse økosystemer. Et bredt utvalg av trådløse LED-drivere med intelligente armatursensorer og radionoder tilbyr unik designfrihet for armaturprodusenter. Freedom-produkter er perfekte med Helvars eget ActiveAhead, det selvlærende, prisvinnende trådløse lysstyringssystemet. Men driverne støtter også andre trådløse kontrollsystemer: Casambi, Mount Kelvin, Mymesh, Ingy og Wirepas. Og protokollen vår er åpen, og inviterer alle til å koble til og holde kontakten – trådløst.

 

FLOKK - trådløs lysstyring hos møbelgigant

Les hvordan vi løste trådløs belysning i kontor og showroom

I FLOKKs hovedkontor i Oslo

 

Les mer

Hvordan bygge et trådløst armatur?

1. Velg node


Node er tilgjengelig for ActiveAhead, Casambi, Mymesh, Mount Kelvin og Ingy trådløse lysstyringssystemer, med støtte for BLE, Mymesh og Wirepas mesh-teknologier.
Se produkt

2. Velg driver

Helvar ActiveAhead Freedom LED-drivere Freedom LED-drivere Velg det beste alternativet for din armaturdesign: SELV60 eller uisolert med stort strømområde og strømalternativer.
Se alt

3. Velg sensor

Freedom Sense er en bevegelses- og konstantlyssensor, som er perfekt for armaturmontering, men som også kan monteres uavhengig.
Se produkt

Trenger du hjelp til å finne riktig løsning for ditt formål?

Send oss en uforpliktende mail så hjelper vi deg!

Send oss en mail

Våre trådløse komponenter

Se flere SELV drivere