X meeting point

I august åpnet messesenteret Exporama på Hellerudsletta i ny drakt som X meeting point på hele 20.000m2, bestående av messesenter og konferansefasiliteter, Nordic Gård restaurant og Moxy, Norges første hotell i Marriot-kjeden.

X-universet er opptatt av å kunne tilby de mest moderne teknologier, design og spennende nye løsninger for framtidens møter, konferanser, seminarer og messer. Det er lagt mye vekt på at lyssettingen skal være funksjonell i ulike settinger samtidig som lysdesignet skal være spennende og innovativt.

Vanpee Norge har levert DALI lysstyring i hotellobbyen, hvor lysstyrken er justerbar gjennom app-styring. Det er også mulig å styre flere soner uavhengig av hverandre ved behov eller fastsatte scenerier via bryterpanel. Messe- og konferanseområdet er utstyrt med RGBW LED striper som effektbelysning rundt isfjellene i interiøret. Farge og styrke styres gjennom DMX for å skape ulike stemninger etter behov og til spesielle arrangement. I restaurant-området er taket heldekket med Onetrack DALI lysskinner som glir sømløst inn i rommet.

 

Et utvalg av produkter som er levert: