HAT DOWNLIGHT

HAT-serien er den siste generasjonen av LED Downlights: minimalistisk og kompakt downlight med høy effektivitet, og mange variasjonsmuligheter. HAT har en lav byggehøyde på  kun 44 mm høyde og høy ytelse som kan nå opp til 2.400 lumen. HAT er en kompakt downlight med høy effektivitet, DALI-versjon tilgjengelig og høy forventet levealder.

HAT-serien tilbyr en variert og allsidig verktøykasse for arkitekter og designere, med mange ulike størrelser, fargetemperaturer og monteringsvarisjoner: HAT-serien kommer i flere ulike størrelser, 3 ulike armaturfarger, både utenpåliggende og innfelt montering, samt med og uten DALI-versjon. HAT-serien tilbyr fargetemperatur fra varmhvit (3000K)), nøytralhvite(4000K) eller kaldhvit (5000K), samt fra IP20 til IP54, noe som gir serien mange ulike alternativer for å passe forskjellige preferanser og innstillinger, passer både til innendørs og utendørs montering, og tåler tildels tøffere påkjenninger i utemiljøer. 

 

 

HAT-serien er allsidig nok til å brukes som en enkelt belysningskilde eller gruppert sammen for mer omfattende belysningsdekning. Bak den ved første øyekast enkle utformingen, er en særdeles kompakt downlight med høy effektivitet: med en ytelse på 75% kan den nå opp til lyssterke 2.400 lumen. En annen fordel med HAT er at deres minimalistiske design og kompakte størrelse, gir et elegant og moderne utseende i bolig eller bedrift som glir lett inn i enhver innredning uten å ta bort fra andre designelementer i rommet. De ulike variasjonsmulighetene i størrelse og armaturfarger, gjør også at den kan installeres nesten hvor som helst uten å være påtrengende eller distraherende.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Materialene som brukes i HAT-seriens LED-downlights er nøye utvalgt for å sikre et høykvalitetsprodukt som er både bærekraftig og holdbart. Som alle Normalits produkter er også HAT-serien laget av 100%  resirkulerbare materialer, hvor Normalits fokus på kvalitet og sikkerhet også kommer til uttrykk: det slanke elegante armaturhuset i aluminiumslegering gir strukturell styrke samtidig som det hjelper med varmeavledning, noe som forlenger levetiden.  Diffusorlinsen er laget av polykarbonatmateriale, som har utmerket slagfasthet og tåler tøffe miljøforhold. Dette sikrer at lyset forblir funksjonelt selv i krevende miljøer som varehus eller fabrikker.

 

HAT S kompakt moderne armatur med fine linjer for utenpåliggende montering, kommer i 3 ulike farger (bestiillingsvare). Kombiner gjerne ulike armaturfarger og størrelser for et blikkfang i seg selv.

     HAT S kompakt moderne armatur med fine linjer for utenpåliggende montering,        kommer i 3 ulike farger (bestiillingsvare). Kombiner gjerne ulike armaturfarger og størrelser for et blikkfang i seg selv.  

 I tillegg til å være strukturelt solide, er disse LED-downlightene også miljøvennlige. Bruken av miljøvennlige materialer reduserer deres karbonfotavtrykk samtidig som de gjør dem enkle å kassere ved endt levetid uten å skade miljøet. Dessuten er alle komponenter som brukes i produksjonen RoHS-kompatible, noe som betyr at de ikke inneholder farlige stoffer som bly, kvikksølv eller kadmium, noe som sikrer brukersikkerhet og generell bærekraft.

Hvert materiale som er valgt for HAT-seriens LED-downlight tjener et spesifikt formål med å skape en effektiv, men bærekraftig belysningsløsning for ethvert rom.

 


Lagerførte HAT

Vi har over 40 varianter tilgjengelig av HAT - hvorav 2 er lagerførte: 

Øvrig HAT sortiment

Tilgjengelig på bestilling:

last ned bestillingskjemaet og send oss på netthandel@vanpee.no


 

 

 

1. Aluminium kjøleribbe

2. Festeklammer

3. SMD LED -kort

4. Mikroprismatisk  diffuser

5. Tilpassbar aluminiumsring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAT HR

Innfelt Montering

HAT S

Utenpåliggende Montering

Farger:  grå/ hvit/ sort

Størrelse.: Ø230mm

Fargetemperatur: 

IP: 20-54

Effekt: 13W / 17W /21W

Styringsystem: Ingen/ DALI

 

Farger:  grå/ hvit/ sort

Størrelse.: Ø230mm

Fargetemperatur: 

IP: 20-54

Effekt: 13W / 17W /21W

Styringsystem: Ingen/ DALI

 

Et klimasmart valg 

Produksjonen skjer i henhold til Formentas kvalitet og miljøstyringssystem og den europeiske standarden EN 40-7:2002 ved fabrikken i Värnamo, og skjer helt uten vannutslipp. Dette er en viktig forskjell sammenlignet med produksjon av stolper i andre materialer som aluminium eller stål. I tillegg brukes bare nødvendig brøkdel av elektrisitet i produksjonen av glassfiberarmerte polyesterprodukter. Og fordi elektrisitet betyr økt miljøbelastning, bruker Formenta kun strøm fra miljømerket vannkraft eller vindkraft.

Den lave vekten på stolpene sammenliknet med tradisjonelle alternativer,  gir miljøgevinster på transport av råvarer og ferdige produkter. Og siden polyestermaterialer ikke avgir tungmetaller, er spredning av forurensninger til luft, land- og vannsystemer nesten ikke-eksisterende, selv fra et langsiktig perspektiv. Ved bruk av stål og aluminiumsstenger, er det en pågående metallutslipp.